Testing


Disclaimer

muuuuuuuuuahhhhhhhhh-1
Hell-ooh Me NanemFiee ;D

When You Was My Man



Thursday | 7:04 PM | 0 ♥
Besarnya mata Daneal O,O

Senyum :D

Muka Tenuk -,-

Muka Comel :*




Hi , Dah lama kan saya tak post cerita kita . Hmm , tak tahu nak mula dari mana . Hahahaha . 
Kita dengan Buahati kita dah 1YEAR .
Alhamdulillah ~
May us got Your Bless , ALLAH 





Our Sweet Moment



Sunday | 6:23 AM | 0 ♥
Assalamualaikum Readers J

Sekarang ni dah masuk musim cuti sekolah . Hmm . Truly I will miss my Classmate , My  Friends and My Sweetheeart <33 Tak tahu bila nak jumpa dia orng lagi . Haha . Lagi lagi Boyfriend saya . Mesti saya akan rindu dia . Kalau tak hari hari mesti jumpa dia tapi sekarang dah cuti . Macam mana ek nak jumpa hari hari . Tak apa lah . Insya-Allah kalau Umur panjang , kita keluar sama sama ok Sayang .

Semalam kita keluar Saya happy sangat sangat tau . Ghee . Betul kita tak tipu *Serius Talk* . I do miss that moment <3 Dah lah malam tu redah Hujan , seronok tau mandi hujan .. Hahaha . And Happy jugak dapat tenguk Mijea Dengan Suriya . Sweet aje . Masing-masing happy . Suriya pun tak kekok bergaul dengan kita . Ghee . Nice to meet you Suriya <3 :’* I Have something to show you all and Enjoy it ^,~ (v)



Annoying Face xD


Mintak Penumbuk Face ~,~


Kita Omell dia Burukk >.<


OHHMYYGOD O.o


Hahahahaha :*


Lastly , Me love you for ever and Ever ok MUHAMMAD MIFDZAL DANEAL BIN JAMA'AN  and please don't leave me ok :'*

Curah Heart ~.~



Thursday | 12:02 AM | 0 ♥
Kadang-kadang ,kita tak sedar yang kita ada buat salah atau terguris hati seseorang . As a Girl , We Must to be mature and keep strong . Heemmmm ,

Kita tak sangka yang kita dah Hancur kan HUBUNGAN  yang dah bertahun tahun Terbina .Ok I’m SOOO SOORRRYYYYYYY  to Both of you . Kita bukannya Jealous tak tentu pasal tapi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Agaklahh .. Awak tu dah melebihh . Kita diamkan je Bila Both of you Tweeting/Texting/whatapp-ing and kita anggap tu semua Positiff tapi dah sampai satu tahap yang kita perlu tegur benda ni .. It Maybe Normal to Both of you but to me ???? ITS NOT !!!! Bila kita dah gaduh , awak Ngadu dekat dia tapi awak tak reti nak settlekan sendiri masalah awak dah awak anggap saya dan dia yang salah . Apa semua ni Ni ??

Cuba kalau One day , kita ada BESTIEE lelaki . and its happen to you .. What do you feel ?? Angry ? Sad ? Happy ? Appreciated ? Proud ? Annoying ? . OF COUSE lah awak rasa MARAH kan .. Nthen Bila kita gaduh , saya bagi tahu BESTIEE saya yang DIA TU PENYEBAB KITA GADUH dan dia datang jumpa awak Explane semuannya tapi saya langsung tak jumpa awak dan dalam masa yang sama , saya Seronok Ketawa dengan kawan-kawan saya . Betapa kecewa/Malu/ Tersinggungnya saya Bila awak macam tu dekat kita :’((

Saya pendam dan pendam sampailah saya tak tahan . Saya tegur awak , saya suruh awak berubah , saya Nak awak  jadi yang Terbaik untuk saya dan SAYA SAYANG AWAK sangatsangat . Maybe ini dugaan bagi saya dan Saya Redha . Biar nama saya buruk tapi jangan nama awak . Saya Tak suka :’)

I’m So happy with you and Thanks for the 8Month <3 MEE LOVE YOUU ~

Terima segalanya dengan senyuman :D



Sunday | 12:35 PM | 0 ♥
Hi dan Assalamualaikum ~

Hemmmmm , kadang-kadang kita kena mengalah jugak kan dalam hubungan ni . Tak apa lah , kalau dah rasa sayang perlulah berkorban sikit kan untuk dia . Tapi sikit jelah , lebih-lebih tak boleh bahaya tau . Ghee . Kalau benda dah nak jadi , kita tak boleh nak salah kan dia jugak . Mana tahu , ni semua datangnya daripada kita . 
Mengalah tu penting . Kalau dua-dua kepala Batu dan tak ada sorang pon yang nak berlembut , musnah lah hubungan kita  . Mungkin bagi dia , kita salah tapi tak apa . Kalau kita salah nanti dia mesti tegur kita apa yang kurang . Dari situ kita boleh memperbaiki apa yang kurang tu . Hihi . Tapi yang penting kita mesti kena Percaya pasangan kita . Kalau tak ada perasaan percaya dengan pasangan kita , macam mana hubungan nak kekal lama kan .. Setiap pasangan Perlu percaya dan kenal pasangan mereka sendiri . :'D

Tapi yang penting , kita tetap SAYANG MUHAMMAD MIFDZAL DANEAL BIN JAMA'AN 

Me Always love you :*



Monday | 1:13 AM | 0 ♥
Dear Heroo<3

Can you listen My HeartBeat now ?? ILooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeYou 
MUHAMMAD MIFDZAL DANEAL BIN JAMA'AN 


This is My dearDude ~







Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee