Testing


Disclaimer

muuuuuuuuuahhhhhhhhh-1
Hell-ooh Me NanemFiee ;D

Curah Heart ~.~



Thursday | 12:02 AM | 0 ♥
Kadang-kadang ,kita tak sedar yang kita ada buat salah atau terguris hati seseorang . As a Girl , We Must to be mature and keep strong . Heemmmm ,

Kita tak sangka yang kita dah Hancur kan HUBUNGAN  yang dah bertahun tahun Terbina .Ok I’m SOOO SOORRRYYYYYYY  to Both of you . Kita bukannya Jealous tak tentu pasal tapi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Agaklahh .. Awak tu dah melebihh . Kita diamkan je Bila Both of you Tweeting/Texting/whatapp-ing and kita anggap tu semua Positiff tapi dah sampai satu tahap yang kita perlu tegur benda ni .. It Maybe Normal to Both of you but to me ???? ITS NOT !!!! Bila kita dah gaduh , awak Ngadu dekat dia tapi awak tak reti nak settlekan sendiri masalah awak dah awak anggap saya dan dia yang salah . Apa semua ni Ni ??

Cuba kalau One day , kita ada BESTIEE lelaki . and its happen to you .. What do you feel ?? Angry ? Sad ? Happy ? Appreciated ? Proud ? Annoying ? . OF COUSE lah awak rasa MARAH kan .. Nthen Bila kita gaduh , saya bagi tahu BESTIEE saya yang DIA TU PENYEBAB KITA GADUH dan dia datang jumpa awak Explane semuannya tapi saya langsung tak jumpa awak dan dalam masa yang sama , saya Seronok Ketawa dengan kawan-kawan saya . Betapa kecewa/Malu/ Tersinggungnya saya Bila awak macam tu dekat kita :’((

Saya pendam dan pendam sampailah saya tak tahan . Saya tegur awak , saya suruh awak berubah , saya Nak awak  jadi yang Terbaik untuk saya dan SAYA SAYANG AWAK sangatsangat . Maybe ini dugaan bagi saya dan Saya Redha . Biar nama saya buruk tapi jangan nama awak . Saya Tak suka :’)

I’m So happy with you and Thanks for the 8Month <3 MEE LOVE YOUU ~


|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee